torstai 18. heinäkuuta 2013

Ääni hiljaisuudesta

On ollut pienoinen tauko bloggaamisessa. Alkoi loputtomasta väsymyksestä. Ensimmäistä kertaa joulu meni multa ohi olankohautuksella. En juuri lahjoja väsäillyt. 2,5 villasukat sain tehtyä ja niistäkin se ,5 on edelleen kesken :D. Jos sitte vaikka isänpäiväksi saan valmiiksi. Iskä on ennenki saanu multa keskeneräisiä käsitöitä lahjaksi, tosin edellisestä kerrasta on reippaasti yli 20vee aikaa.

Piti tässä vähän remonttiakin tehdä kotona että bloggaaminen helpottuis, eikä enää tarviis niin rankalla kädellä käsitellä kuvia ;).

Ompelin tytsylle ihanasta siiristä ja myyrystä rimpsuhihaisen paidan ja kaveriksi Me&i:n inspiroimat housut. Pidin  samantyylisiä pöksyjä jo Lindexilläkin käsissä, mutta totesin että niiden hinnalla saa paljon kangasta josta voi tehdä sitten muutakin. Plus Lindexin version toteutus ei ihan täysin miellyttänyt silmää.

Housut on tehty joustocollegesta jonka löysin facebookin kangashamstereista, jonkun toisen virheosto koitu mun onneksi! Resorin ostin samaa kautta. Todella koukuttava paikka :)


2 kommenttia: