keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Omintakeinen makeinen


Voihan panda siis! Viimein sain meidän neidillekkin tehtyä jotain kesällä ostetusta sydäntrikoosta. (Aikeena oli tehdä tästä kesäksi paitoja jääkarhu -aplikaatiolla, mutta jäipä sitten suunnitelmaksi, ehkä ens kesäksi?) Kaavana käytin samaa nappilistabodyn ohjetta Ottobresta 1/2012, jolla olen tehnyt jo useammankin bodyn. Hyväksi todettu. (Muokkasin vain olkasaumasta aukaistavaksi). Etukappaleen koristelin painamalla kangasväreillä siihen pandan. Painoin ensin valkoiset osat, seuraavaksi mustat ja lopuksi viimeistelin piirtämällä ääriviivat mustalla kangastussilla.

Ompelin bodylle kaveriksi collegehousut polvipaikkoilla. Ajatuksena oli tehdä pappapöksyt oikeilla nahkapaikoilla, kunnes hoksasin ettei nahkapaikka taitais hirveesti tykätä pesukoneesta :D. Noh, edellisen postauksen teepaidasta jäi vielä hihat käyttämättä ja se olikin juuri oikeaa väriä. Koristelin vielä taskut kierrätetyilla napeilla.

Paljon ei näitä ole settinä tullut käytettyä, tuli housuista sen verran isot. Oikein kainalopöksyt, aitoa paappa -mallia siis!







2 kommenttia:

  1. Ihana panda, ja ihania tuotoksia muutoinkin blogisi täynnä! (: Annan sinulle tunnustuksen: http://nantilaa.blogspot.fi/2012/11/tunnustuksia.html

    VastaaPoista