maanantai 24. syyskuuta 2012

Juhulahumua



On taas hitaanlaisesti päivittynyt blogi, ommellut olen kyllä. Kuvannutkin jopa, bloggaaminen on vain nyt jäänyt. Kuvankäsittely tökkii, ja visualisti minussa ei tahdo lätästä kuvia käsittelemättöminä blogiin.

Oli meidän neidillä ensimmäiset syntymäpäivät ja mekkohan se piti tietenkin ommella. En ole juuri käyttänyt neidillä liivareita, koska musta ne on käytössä vaikeita, mutta nyt tein siis poikkeuksen. Kirpparilla sattui silmiin miesten kauluspaita jossa oli kauniit värit ja kivat napit, siitä se ajatus sitten lähti ;). Jätin nappilistan sellaisenaan etupuolelle kiiinnitykseksi, kauluspaidan kaarevan helman hyödynsin myös suoraan. Lisäksi ompelin muutmia laskoksia kummallekkin puolelle. Taka kappaletta koristelin vielä parilla kierrätetyllä napilla.

Muuten onnistui ihan kohtuudella, kaikessa tohinassa ja leivonta kiireissä vain kiinnitin takakappaleen nurinpäin. Kangas on kuitenkin samanlainen kummaltakin puolelta, joten virhe aiheutti vain pieniä ärräpäitä. (Huomasin virheen tietenkin vasta valmiista mekosta)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti